Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

DAKDEKKER

Een dakwerker (ook wel dakdekker genoemd) is iemand die gespecialiseerd is in het plaatsen van verschillende dakconstructies. Een dakwerker zorgt voor constructies die bestendig zijn tegen regen, sneeuw, wind, hoge en lage temperaturen. Een dak wordt meestal gemaakt uit hout en bestaat uit een spant, balk en ligger. Dit wordt het skelet van een dak genoemd waar al het materiaal moet op steunen. Nadien wordt het onderdak geplaatst waarna eventueel een dakraam en als laatst de dakpannen wordt geplaatst.

Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Het type dakbedekking dat het beste geschikt is voor uw woning, hangt af van een aantal factoren. Een dakdekker houdt rekening met het straatbeeld van de straat waarin uw huis staat, uw persoonlijke smaak is natuurlijk van belang en ook de eventuele eisen vanuit de gemeente moeten worden meegewogen. Maar de belangrijkste factoren voor het bepalen van uw dakbedekking is; uw dak. Platte daken vragen namelijk om een andere dakbedekking dan hellende daken en voor grote daken zijn de mogelijkheden anders dan voor kleine daken.

Indien uw dakbedekking zodanig is beschadigd dat er kans op lekkage ontstaat kunt u het beste een specialist inschakelen. Van Stiphout Dakbeheer adviseert u vrijblijvend over het repareren of vervangen van uw dakbedekking. Of dit nu gaan over een pannendak of bitumen dakbedekking maakt niet uit, wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking. Wanneer blijkt dat uw dakbedekking vervangen dient te worden maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Soms is vervangen niet nodig, dankzij reparatiewerkzaamheden kan uw dakbedekking dan weer jaren mee. Bij het adviseren houden wij rekening met wat voor u op de lange termijn het voordeligst is.

Bitumen dakbedekking wordt vrijwel altijd gebruikt voor platte daken. Bitumen is een van oorsprong vloeibare stof die van nature voorkomt in de ruwe aardolie.
 

Schade aan dakbedekking wordt soms pas ontdekt bij het ontstaan van een lekkage. Dit kunt u het beste voorkomen. Heeft u het idee dat er onderhoudswerkzaamheden nodig zijn aan uw dak? Neem contact op zodat wij een inspectie kunnen uitvoeren aan uw dakbedekking.

Wij lossen ieder probleem voor U op.

10

Jaar Ervaring

Kort samengevat beschikken we over de gegevens van diverse professionele klussers die 16 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn. Zij verstaan hun vak als geen ander, dus echte professionals die de klussen om -en in het huis voor een eerlijke en redelijke prijs doet.  

16/7 Opened

Onze professionals zijn altijd 16 uur per dag, 7 dagen in de week voor U beschikbaar en aanspreekbaar

professionele werklui

De klus zal altijd gedaan worden door een professionele klusser. Degene die de werkzaamheden uitvoert weet waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat de klus ook op een professionele wijze wordt uitgevoerd.

Redelijke prijzen

Voordat de professionele klusser aan het erk gaat zal hij U eerst informeren over de kosten die gemaakt moeten worden.

Verzoek om een

Afspraak