Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

Isoleren

Om je huis te isoleren zijn er kleine en grote oplossingen. Een kleine verbetering is bijvoorbeeld het isoleren van je verwarmingsbuizen. Of het dichtmaken van naden en kieren om tocht tegen te gaan.

En je kunt ook grote oppervlakken van je huis isoleren om energie te besparen. Lees meer over:

 • Vloerisolatie
  Met vloerisolatie blijft je vloer warmer. Je hebt geen koude voeten meer en je hoeft minder hard te stoken om de kamer te verwarmen. Dat bespaart flink op je energierekening.

 • kruipruimte-isolatie
  Heb je een koude vloer? Isoleer je kruipruimte. Je vloer is warmer en je hoeft minder te stoken.

 • (spouw)muurisolatie
  Spouwmuurisolatie is de snelste, makkelijkste en goedkoopste manier om je muren te isoleren. De ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur (de spouw) wordt gevuld met isolatiemateriaal. En dat heeft vele voordelen.

 • dakisolatie
  Als je een zolder hebt die je nog niet als woonruimte gebruikt, dan is je zolder isoleren misschien interessant. Met dakisolatie maak je een extra ruimte in je huis en verlies je minder warmte via je dak.

glasisolatie
Je ramen zijn vaak de grootste warmtelekken in huis. En in Nederland hebben veel huizen grote ramen. Glasisolatie is dus een goed idee. Je kunt er veel mee besparen, op je energierekening en je CO2-uitstoot. Helder toch.

(bron: Vattenfal)

Het zal duidelijk zijn dat Isoleren heel veel geld kan schelen op jaarbasis.

Wij lossen ieder probleem voor U op.

10

Jaar Ervaring

Kort samengevat beschikken we over de gegevens van diverse professionele klussers die 16 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn. Zij verstaan hun vak als geen ander, dus echte professionals die de klussen om -en in het huis voor een eerlijke en redelijke prijs doet.  

16/7 Opened

Onze professionals zijn altijd 16 uur per dag, 7 dagen in de week voor U beschikbaar en aanspreekbaar

professionele werklui

De klus zal altijd gedaan worden door een professionele klusser. Degene die de werkzaamheden uitvoert weet waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat de klus ook op een professionele wijze wordt uitgevoerd.

Redelijke prijzen

Voordat de professionele klusser aan het erk gaat zal hij U eerst informeren over de kosten die gemaakt moeten worden.

Verzoek om een

Afspraak