Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

Meubel stoffeerder

Meubelstoffeerder

Een meubelstoffeerder is iemand die bestaande meubels herstoffeert 

Wij stofferen klassieke en moderne meubelen  en brengt verschillende bekledingsmaterialen aan. Het werk wordt grotendeels met  handgereedschap gedaan. Ook worden er wel machines gebruikt. De technieken die je aanwendt zijn gebaseerd op het op vrschillende manieren aanbrengen van bekledingsmaterialen 

De toekomst als Meubelstoffeerder
Als stoffeerder werk je met klassiek of moderne meubels. Een professional is een allround meubelstoffeerder

In overleg worden de meubels bekleed

Alvorens de meubels worden bekleed wordt er altijd een intake gehouden. De professional voert dan overleg met over het bekleden van uw meubels. Daar wordt niet alleen gesproken over de stof, maar dan krijgt U ook diverse tips in relatie met de stof die wordt aangewelkd om een meubel te kunnen bekleden.

Het zal duidelijk zijn dat er concrete afs[praken met U, door de stoffeerder worden gemaakt omtrent tijd, geld en stoffering. Zodra de stoffeerder hiervan op de hoogte is kan hij aan de slag gaan. Het zal duidelijk zijnn, dat wanneer er een overeenkomst is gesloten dat de stofferder hiermee aan de slag kan,

Onze full-time professionals beschikken over hun eigen professionele gereedschap. Dit houdt in dat de klus altijd op een adequate wijze wordt uitgevoerd.

Onze professionals zijn allemaal gecertificeerd / opgeleid om de klus te klaren die U voor hun in petto heeft.

Heeft U specifieke vragen?

Neem contact met ons op

GSM 1: 06-18816928

Website: https://allehulp.nl

Email: info@allehulp.nl

Trusted By More Than 650,000 Happy People.

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctoelit consequat ipsum.