Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

Schoonmaker

Schoonmaker
Veelal worden professionele schoonmakers ingezet in openbare ruimten en op scholen en kantoren, waar veelal dagelijks moet worden gereinigd. Hierbij valt te denken aan het dweilen van vloeren en het soppen van toiletten. In sommige gevallen hebben schoonmakers een specialisme, bijvoorbeeld glazenwassers, stratenvegers, autowassers, glazenophalers, bordenwassers of ander hulpkeukenpersoneel.

In dienstverband of vrijwillig

Professionele schoonmakers kunnen als werknemer in loondienst zijn bij een bedrijf of particulier, woon-, werk-, en/of openbare ruimtes schoonmaakt. Vrijwillige schoonmakers kunnen als vorm van mantelzorg ook onbezoldigd actief zijn. Ook als betrokken lid van een vereniging of kerk kan schoonmaak vrijwillig worden gedaan als schoonmaker.

Wij houden de boel schoon

In het huishouden wordt wel gesproken van een huishoudelijke hulp. De taken kunnen dan meer omvatten dan schoonmaken alleen.
(bron: Wikipedia)

Het zal duidelijk zijn dat U rechtstreeks met onze full-time professionals direct contact op kan nemen. Dat scheelt vaak heel veel tijd en geld. U bepaalt zelf met de professional wat de kosten zijn van een project.

Onze full-time professionals beschikken over hun eigen professionele gereedschap. Dit houdt in dat de klus altijd op een adequate wijze wordt uitgevoerd.

Onze professionals zijn allemaal gecertificeerd / opgeleid om de klus te klaren die U voor hun in petto heeft.

Heeft U specifieke vragen

Neem dan contact met ons op

Telefoon: 06-18816928

Email: info@allehulp.nl

Vertrouwd bij meer dan 650,000 Gelukkige mensen.

Velen mensen zijn U voorgegaan, Indien U een recensie kwijt wilt, druk dan on onderstaande knop en geef zelf aan wat U van ons vindt.