Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

Timmerman

Een timmerman of timmervrouw is een vakman of -vrouw die zich meestal beroepsmatig met houtbewerking bezighoudt.

In de bouw verricht diegene nieuwbouw en/of onderhoud aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen.

In de tijd dat handelsschepen (voornamelijk zeilschepen) en andere grote boten van hout werden gemaakt bouwde de scheepstimmerman voornamelijk de schepen en tijdens de reis van het schip herstelde diegene de opgelopen schade. Een zijtak zijn de mastenmakers. Heden ten dage zijn het de vaklieden scheepsbeschieter , die aan boord van schepen – waar gewoonlijk niets recht is en nauwelijks seriewerk voorkomt – hun vak uitoefenen. Zij houden het ambacht in ere. De Nederlandse jachtbouw is mede wereldberoemd door de kwaliteit van de Nederlandse scheepstimmerlieden.

Nederland

In Nederland is een timmerman iemand die een opleiding tot timmerman of allround timmerman heeft gevolgd.

Het kan tevens ook voorkomen dat iemand timmerman is, zonder daar een opleiding voor te hebben gevolgd. Dit is mogelijk, omdat sommige bouwbedrijven ook medewerkers aannemen die via een uitzendbureau werk zoeken. Diegene kan dus zo via uitzendbureaus ervaring opdoen met timmerwerkzaamheden en deze ervaring gebruiken bij een solicitatie bij een bouwbedrijf. Bouwbedrijven stellen dan bijvoorbeeld niet als eis dat een diploma verplicht is, maar wel dat men tekeningen kan lezen, begrijpen en uitwerken.

Het zal duidelijk zijn dat U rechtstreeks met onze full-time professionals direct contact op kan nemen. Dat scheelt vaak heel veel tijd en geld. U bepaalt zelf met de professional wat de kosten zijn van een project.

Onze full-time professionals beschikken over hun eigen professionele gereedschap. Dit houdt in dat de klus altijd op een adequate wijze wordt uitgevoerd.

Onze professionals zijn allemaal gecertificeerd / opgeleid om de klus te klaren die U voor hun in petto heeft.

Heeft U specifieke vragen?

Neem contact met ons op

GSM1: 06-18816928

Website: https://allehulp.nl

Email: info@allehulp.nl

Vertrouwd bij meer dan 650,000 Gelukkige mensen.

Velen mensen zijn U voorgegaan, Indien U een recensie kwijt wilt, druk dan on onderstaande knop en geef zelf aan wat U van ons vindt.