Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

Wie zijn wij

Wij zijn 2 enthousiastelingen die vanuit de gedachte “ het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven.” op het idee van AlleHulp.nl kwamen.
Als je oud bent, kan er van alles op je pad komen: ziekte, verlies, functiebeperking. Ouderen willen net als iedereen mensen ontmoeten, boodschappen doen en meedoen in de samenleving. In deze maatschappij die steeds meer vergrijst, komen meer ouderen die bepaalde zorg, hulp nodig hebben.
De noodzakelijke klusjes in en rond het huis worden niet meer uitgevoerd. Ook de sociale contacten nemen af.

Aan de andere kant is er een groeiende groep ouderen die niet meer werkzaam zijn maar wel over de nodige vakkennis en vaardigheden beschikken Veel vakmanschap gaat verloren. Het van de ene op de andere dag thuis zitten en niets meer om handen te hebben breekt veel ouderen op. Deze vaardigheden zouden gebruikt kunnen worden bij ouderen.

Met AlleHulp.nl proberen we  deze twee groepen te verbinden. Enerzijds de eerste groep te activeren hulp te vragen voor deze veelal kleine klusjes.
In te spelen op het hulpverzoek en daar uit de tweede groep een geschikte kandidaat te selecteren, die het klusje kan klaren

Het hoeft niet gratis. Niet iedereen staat open voor onbetaald vrijwilligerswerk. Er zijn genoeg vrijwilligersorganisaties. Wij zijn van mening, dat de dienstverlener best wel een financiële vergoeding mag krijgen. Ook moet de hulpverlener uiteraard in overleg met de opdrachtgever voor de werktijden.

Middels deze site denken wij daar een oplossing voor te hebben. Wij brengen degene die hulp nodig hebben (dus een klus heeft en opdrachtgever wordt genoemd) en de zogeheten dienstverlener (degene die de klus klaart)bij elkaar. Wij zorgen, dat de dienstverlener een kleine vergoeding kan verwachten. Zelf bepaald wanneer hij/zij de klus klaart (dit uiteraard in overleg met de opdrachtgever)

Ook is het voor de meeste mensen belangrijk dat zij sociale contacten hebben en dat eenzaamheid zoveel mogelijk wordt voorkomen. Zeker als er een partner en/of goede vrienden zijn wegvallen. Zo zijn er tal van dingen die de kwaliteit van uw leven bepalen.
Zoals ze zeggen: ” Het mes snijdt dan altijd aan twee kanten”.

Waarom kiest U voor Ons?

U kiest speciaal voor ons omdat wij professionele klussers kennen die de klussen in -en om het huis kunnen uitvoeren. Speciaal de oudere mensen die om klushulp verlegen zitten. Deze professionele klussers beschikken ook over een netwerk dat zij vanuit het verleden hebben opgebouwd. Dat staat altijd garant voor een goede afwerking van uw klus. 

Laag geprijsd

De prijs die door onze professionele klussers wordt gerekend staat altijd in verhouding met de klus die door hun wordt verricht. U zult dan ook nooit voor verassingen komen te staan.

Professionele klussers

De klus zal altijd gedaan worden door een professionele klusser. Degene die de werkzaamheden uitvoert weet waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat de klus ook op een professionele wijze wordt uitgevoerd..

16/7 Beschikbaar

Onze professionele klussers staan altijd 16 uur per dag en 7 dagen in de week voor U klaar. Zij zijn in die periode ook echt aanspreekbaar.

Prijsopgave vooraf

Voordat de professionele klusser aam jet werk gaat zal hij U eerst informeren over de kosten die gemaakt moeten worden. U krijgt dus altijd een prijsopgave vooraf. (vrijblijvend)

10

Jaar Ervaring

Kort samengevat beschikken we over de gegevens van diverse professionele klussers die 16 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn. Zij verstaan hun vak als geen ander, dus echte professionals die de klussen om -en in het huis voor een eerlijke en redelijke prijs doet.  

16/7 Opened

Onze professionals zijn altijd 16 uur per dag, 7 dagen in de week voor U beschikbaar en aanspreekbaar

professionele werklui

De klus zal altijd gedaan worden door een professionele klusser. Degene die de werkzaamheden uitvoert weet waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat de klus ook op een professionele wijze wordt uitgevoerd.

Redelijke prijzen

Voordat de professionele klusser aan het erk gaat zal hij U eerst informeren over de kosten die gemaakt moeten worden.

Verzoek om een

Afspraak