Snelle service, hoge kwaliteit, 16/7 beantwoorden wij onze telefoon.

Stratenmaker

Een stratenmaker of straatmaker is een vakman die straten, erven, terrassen, stoepen en pleinen aanlegt.

Een stratenmaker kent de verschillende benodigde ondergronden en soorten bestrating, weet wat de kenmerken van deze materialen zijn, en ook hoe je een goede, vlakke ondergrond moet aanleggen. 

De meeste bestrating ligt op een zandbed, dat goed is verdicht met een trilmachine of trilplaat. Daarop komen de stenen, die worden aangedrukt met een rubberen hamer. Regelmatig wordt met een waterpas gecontroleerd of de stenen vlak liggen.

Stratenmakers maken gebruik van de volgende gereedschappen:

  • rubberen hamer
  • schep
  • bezem
  • rei of afreibalk
  • waterpas

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn verplicht. Bij het werken met machines is gehoorbescherming nodig, werkschoenen zijn standaard. Aan het veilig werken met machines wordt in de opleiding veel aandacht besteed.

tuin_terras

Wij lossen ieder probleem voor U op.

10

Jaar Ervaring

Kort samengevat beschikken we over de gegevens van diverse professionele klussers die 16 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn. Zij verstaan hun vak als geen ander, dus echte professionals die de klussen om -en in het huis voor een eerlijke en redelijke prijs doet.  

16/7 Opened

Onze professionals zijn altijd 16 uur per dag, 7 dagen in de week voor U beschikbaar en aanspreekbaar

professionele werklui

De klus zal altijd gedaan worden door een professionele klusser. Degene die de werkzaamheden uitvoert weet waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat de klus ook op een professionele wijze wordt uitgevoerd.

Redelijke prijzen

Voordat de professionele klusser aan het erk gaat zal hij U eerst informeren over de kosten die gemaakt moeten worden.

Verzoek om een

Afspraak